Matinal d’anellament d’ocells a la Muntanya d’Alinyà per observar i descobrir les espècies de moixons forestals que hi viuen. Apta per a famílies. Informació i reserves (imprescindibles) al 608 055 666 o a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Sortida amb tot terreny per diversos indrets de la Muntanya d’Alinyà per observar isards en plena llibertat. Places limitades. Informació i reserves (imprescindibles) al 608 055 666 o a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Com cada mes, farem una sortida matinal per mirar ocells. Anirem amb un ornitòleg expert que t’ajudarà a observar, escoltar i identificar tot el que anem veient i sentint al llarg del camí de la Planassa, un dels millors llocs d’Alinyà per veure’n un bon grapat d’espècies. Preu: adults 10 €, 6-12 anys 5 €. … Continua…

Veure més

Aguait per fotografiar les espècies de voltors que hi ha a la Muntanya d’Alinyà. Dels millors
hides del país, tant per la instal·lació com per la proximitat dels ocells. Informació i reserves
(imprescindibles) al 608 055 666 o a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Senderisme interpretatiu a la Muntanya d'Alinyà per observar i descobrir les espècies de voltors que viuen al nostre continent. Apta per a famílies. Informació i reserves (imprescindibles) al 608 055 666 o a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Activitat combinada amb Menjant amb Voltors. Acompanyament al nostre guarda a portar menjar als voltors. Molt espectacular. Places molt limitades. Informació i reserves (imprescindibles) al 608 055 666 o a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Cada cop en som més

Si t’estimes l’entorn, descobreix com unir-te a la nostra xarxa
“AQUÍ ens agraden els moixons”.

M'agraden els moixons

Subscriu-te al nostre butlletí

Deixa'ns el teu nom i el teu correu electrònic i t'enviarem mensualment informació, activitats i promocions