Taller de remeis tradicionals amb herbes remeieres, a càrrec de la biòloga Montse Brugulat. Obsequi d’un exclusiu paquet de romaní d’Alinyà en acabar. Activitat apta per a famílies (un paquet per família). Cal reserva: 608 055 666 o info@alinyamuntanya.cat. Preu: 10 € adults, 5 € de 6 a 12 anys. Activitat organitzada per:

Veure més

Excursió del poble de Vilanova de Banat fins al mirador de turó Galliner per observar la migració dels ocells planadors, principalment rapinyaires. Sortida gratuïta, organitzada pel Parc Natural del Cadí-Moixeró, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. Inscripcions obligatòries al telèfon del Parc Natural: 93 824 41 … Continua…

Veure més

Senderisme interpretatiu a la Muntanya d'Alinyà per observar i descobrir les espècies de voltors que viuen al nostre continent. Apta per a famílies. Informació i reserves (imprescindibles) al 608 055 666 o a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Activitat combinada amb Menjant amb Voltors. Acompanyament al nostre guarda a portar menjar als voltors. Molt espectacular. Places molt limitades. Informació i reserves (imprescindibles) al 608 055 666 o a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Aguait per fotografiar les espècies de voltors que hi ha a la Muntanya d’Alinyà. Dels millors
hides del país, tant per la instal·lació com per la proximitat dels ocells. Informació i reserves
(imprescindibles) al 608 055 666 o a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Com cada mes, farem una sortida matinal per mirar ocells. Anirem amb un ornitòleg expert que t’ajudarà a observar, escoltar i identificar tot el que anem veient i sentint al llarg del camí de la Planassa, un dels millors llocs d’Alinyà per veure’n un bon grapat d’espècies. Preu: adults 10 €, 6-12 anys 5 €. … Continua…

Veure més

Cada cop en som més

Si t’estimes l’entorn, descobreix com unir-te a la nostra xarxa
“AQUÍ ens agraden els moixons”.

M'agraden els moixons

Subscriu-te al nostre butlletí

Deixa'ns el teu nom i el teu correu electrònic i t'enviarem mensualment informació, activitats i promocions