Amb motiu del Dia mundial dels ocells, el Parc Natural de l’Alt Pirineu organitza una sessió matinal d’anellament de moixons al riu Segre a la Seu d’Urgell. L’activitat començarà a les 9 del matí i fins a migdia, i és gratuïta. El lloc d’anellament és al camí de terra del marge esquerre del riu Segre a la Seu, direcció Alàs, a l’altre costat de les comportes de captació d’aigua del parc del Segre. A poc més d’1 km del pont de la Palanca de la Seu riu amunt.

Veure més

Aprendrem moltes coses sobre les diferents espècies de fongs de la vall d’Alinyà i la important funció que tenen als ecosistemes. Podràs endur-te els que trobis! Preu: 10 €. Nens de 8 a 12 anys 5 €. Cal reserva prèvia al 608 055 666 o a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Taller de fotografia a càrrec del David Manzanera, fotògraf i tècnic de la Muntanya d’Alinyà, amb el que podràs aprendre noves tècniques i solucionar totes les teves inquietuds en un espai natural excepcional per posar-les en pràctica. El dia 12 de 16.00 a 19.00 i el dia 13 de 10.00 a 14.00. Preu: 20 €. Inscripció al 608 055 666 i a info@alinyamuntanya.cat.

Veure més

Cada cop en som més

Si t’estimes l’entorn, descobreix com unir-te a la nostra xarxa
“AQUÍ ens agraden els moixons”.

M'agraden els moixons