Les nostres arrels

La passió per la natura ens ve de lluny

Després de diverses experiències professionals, la tardor de 2008 vam constituir AUBÈRRIA, que és el nom d’aquesta muntanya de la cara nord del Cadí. Els nostres objectius són clars: donar resposta a les necessitats ambientals del Pirineu català i aprofitar l’entorn natural per crear riquesa i felicitat.

Qui som

L'equip

La conservació i el progrés del Pirineu són la nostra principal motivació. Ens mou la feina i la satisfacció dels nostres clients. Ens agrada el que fem i això es nota. Segur que ens entendrem.

Contacta amb nosaltres

Jordi Dalmau i Ausàs

Tècnic forestal, ornitòleg i anellador d'ocells. Administrador de l’empresa. Aficionat a la meteorologia i apassionat del Pirineu.

Jordi Nicolau i Vila

Un dels biòlegs més complets del Pirineu (sap de tot). Complidor, puntual, treballador incansable i devorador de llibres i música.

Col·laborem amb professionals com el geògraf Carlos Guàrdia (Terrelló), els dissenyadors Pep Forn (Sent Disseny) i Anna Solans (Creativa) i els comunicadors Albert Cristòfol i Rosa Burgos (Qucut), entre altres. Tenim una gran xarxa d’experts en disciplines ambientals i patrimonials, d’entre els que destaca l’arquitecta, postgrau en psicologia ambiental, guia interpretadora i gran comunicadora ambiental Sílvia Garrigós Solís.

Cada cop en som més

Si t’estimes l’entorn, descobreix com unir-te a la nostra xarxa
“AQUÍ ens agraden els moixons”.

M'agraden els moixons

Subscriu-te al nostre butlletí

Deixa'ns el teu nom i el teu correu electrònic i t'enviarem mensualment informació, activitats i promocions