• Casal

  Des del 2012, cada estiu fem un casal de natura a la Seu d’Urgell per a nens de 3 a 12 anys. S’organitza en torns setmanals, de dilluns a divendres i de 09.00 a 13.30. Cada dia sortim a llocs de la ciutat o dels voltants per posar la canalla en contacte amb la natura. El nostre objectiu principal és que hi estableixin un lligam afectiu mitjançant el joc i l’observació. Adaptem les activitats a les seves edats i respectem la seva sensibilitat.

 • Xerrades Aubèrria

  Xerrades

  Vam iniciar-nos en el món de la divulgació de la natura fent xerrades. D’aleshores ençà n’hem fet moltes. I qui diu xerrades diu conferències i cursets. Tenim una petita sala equipada on fem xerrades de temes relacionats amb l’entorn, però amb el nostre material portàtil (pc, projector i pantalla) podem fer-ne on calgui. Connectem fàcilment amb el públic interessat gràcies a la nostra experiència i capacitat comunicativa.

 • Sortides Aubèrria

  Sortides

  Hem guiat dotzenes de sortides de natura per l’Alt Urgell i comarques veïnes. Treballem per a tota mena de centres educatius, des de llars d’infants a universitats. Participem en programes d’institucions públiques com l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Parc Natural del Cadí-Moixeró o el Parc Natural de l’Alt Pirineu, del que tenim un guia interpretador titulat. Col·laborem amb el Parc del Segre.

Cada cop en som més

Si t’estimes l’entorn, descobreix com unir-te a la nostra xarxa
“AQUÍ ens agraden els moixons”.

M'agraden els moixons

Subscriu-te al nostre butlletí

Deixa'ns el teu nom i el teu correu electrònic i t'enviarem mensualment informació, activitats i promocions