Les nostres arrels

La passió per la natura ens ve de lluny

Després de diverses experiències professionals, la tardor de 2008 vam constituir AUBÈRRIA, que és el nom d’aquesta muntanya de la cara nord del Cadí. Els nostres objectius són clars: donar resposta a les necessitats ambientals del Pirineu català i aprofitar l’entorn natural per crear riquesa i felicitat.

Qui som

L'equip

La conservació i el progrés del Pirineu són la nostra principal motivació. Ens mou la feina i la satisfacció dels nostres clients. Ens agrada el que fem i això es nota. Segur que ens entendrem.

Contacta amb nosaltres

Jordi Dalmau i Ausàs

Tècnic forestal i ornitòleg. Administrador de l’empresa i idealista de mena. Des del 2007 comparteix el que pensa i publica al seu blog personal.

Sílvia Garrigós Solís

Arquitecta amb molta inquietud per la natura. Bona comunicadora i amant de la feina ben feta. Postgrau en psicologia ambiental i guia interpretadora.

Jordi Nicolau i Vila

Un dels biòlegs més complets del Pirineu (sap de tot). Complidor, puntual, treballador incansable i devorador de llibres i música.

Col·laborem amb professionals com el geògraf Carlos Guàrdia (Terrelló), els dissenyadors Pep Forn (Sent Disseny) i Anna Solans (Creativa) i els comunicadors Albert Cristòfol i Rosa Burgos (Qucut), entre altres. A més tenim una gran xarxa d’experts en moltes disciplines ambientals, patrimonials i de comunicació.

Cada cop en som més

Si t’estimes l’entorn, descobreix com unir-te a la nostra xarxa
“AQUÍ ens agraden els moixons”.

M'agraden els moixons

Subscriu-te al nostre butlletí

Deixa'ns el teu nom i el teu correu electrònic i t'enviarem mensualment informació, activitats i promocions