El temps a la Seu d'Urgell

El temps de la Seu al moment

Meteorologia local i pirinenca perquè ens agrada compartir el que ens agrada.

Des de l’1 de gener de 2016 la Seu d’Urgell és present a Meteopirineu, una web que mostra les dades d’estacions meteorològiques automàtiques dels Pirineus. No són oficials, però sí molt fiables perquè estan preses amb una de les millors estacions del mercat, la Davis Vantage. Les estacions envien les dades de temperatura, humitat, precipitació, vent i pressió atmosfèrica a la web esmentada cada 5 minuts.

L’estació de la Seu és d’AUBÈRRIA i està ubicada al casc urbà de la ciutat, al jardí d’una casa particular. Les seves dades, per tant, són representatives de les condicions meteorològiques de la ciutat. Es va instal·lar i ajustar seguint els criteris de Meteopirineu adaptats a les condicions del lloc.

AUBÈRRIA no es fa responsable de l’ús que es facin de les dades de la seva estació meteorològica ni de les seves conseqüències. En cas d’utilitzar-se, preguem que s’esmentin així: MeteoSeu, estació meteorològica d’AUBÈRRIA a la Seu d’Urgell.

NOTA: Per garantir que les dades meteorològiques aquí mostrades siguin les correctes, recomanem de refrescar el navegador cada vegada que es consultin.

Cada cop en som més

Si t’estimes l’entorn, descobreix com unir-te a la nostra xarxa
“AQUÍ ens agraden els moixons”.

M'agraden els moixons

Subscriu-te al nostre butlletí

Deixa'ns el teu nom i el teu correu electrònic i t'enviarem mensualment informació, activitats i promocions